Afbeelding

Lezing Riet Fiddelaers-Jaspers

donderdag 29 september 2022 14:30

Op donderdagmiddag 29 september houdt rouw- en traumatherapeut Riet Fiddelaers-Jaspers een lezing in de Bernekringzaal van de Abdij van Berne (Abdijstraat 49, 5473 AC Heeswijk-Dinther). De lezing vindt plaats om 14.30 uur (en duurt tot 16.30 uur). De auteur zal ook vragen van het publiek beantwoorden.

We maken allemaal crisissituaties mee die het leven een drastische wending geven. 

Situaties waarin we onze weg weer moeten zoeken, onszelf terug moeten vinden en een luisterend oor moeten hebben voor hoe de wereld ons weer roept. Het wordt nooit meer hetzelfde en toch kunnen we zoeken naar een manier om de hoop dat het goedkomt intact te houden. Mogelijk op een wijze die we niet verwachten. 

Riet Fiddelaers-Jaspers verbindt zich al 25 jaar met mensen die een grote storm in hun leven meemaken en daarna het leven weer willen oppakken. Haar laatste boek Natriltijd is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mensen die moeten buigen voor het lot waar ze niet om gevraagd hebben.

De entreeprijs is € 10,00 inclusief koffie/thee. Aanmelden voor de lezing kan via activiteiten@bernemedia.com. www.berneboek.com 

Locatie