Afbeelding

Filmavond

donderdag 29 september 2022 20:15

Ditmaal op ons witte doek een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen

Abonneer je op de nieuwsbrief via www.nesterle.nl voor meer informatie over deze en komende films bij Nesterlé.
Na afloop is onze bar geopend om samen na te praten over de film.
Tickets zijn te koop aan de kassa vanaf 19.30 uur.

Vooraf lekker uit eten én een gratis filmkaartje? Reserveer het film-en theaterarrangement via info@eetcafetpumpke.nl.

Locatie