Afbeelding

Parochiedag Heilige Augustinus

zondag 25 september 2022 10:00

Al enkele jaren is er in de Augustinusparochie de gewoonte om het nieuwe pastorale werkjaar te openen met een parochiedag. Die traditie wordt ook dit jaar weer voortgezet en daarom zijn alle parochianen hiervoor dan ook van harte uitgenodigd op zondag 25 september. 

De dag wordt begonnen met een eucharistieviering om die om 10.00 uur plaatsvindt in de Sint Antonius van Paduakerk. In de andere kerken van de Augustinusparochie is er die ochtend geen viering. In deze viering zal het pastoresteam, bestaande uit Frank van Roermund, Isabel van Baal en Guido Dieteren, voorgaan. De viering wordt muzikaal opgeluisterd door koor Servanto. Tijdens de viering is er Kindernevendienst, dus ook kinderen zijn van harte welkom.

Na de viering zullen we elkaar ontmoeten in CC De Wis, of bij prachtig weer buiten. Na de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, volgt een optreden van alle Loosbroekse koren; jeugdkoor Joy, het Kerkkoor, koor Servanto, La Orféon en Simul Canto. Elk koor zal twee liederen ten gehore brengen, zodat er genoeg tijd overblijft voor ontmoeting en gesprek, want dat is vooral het doel van de parochiedag. Ook kun je deze ochtend kennismaken met alle werkgroepen diaconie. 

Om ongeveer 13.00 uur staat een lunch met broodjes op het programma en de parochiedag wordt rond 14.00 uur afgesloten. Deze dag wordt verzorgd door vrijwilligers uit Loosbroek, en ook de zeven nieuwe vormelingen uit de parochie zullen een bijdrage leveren aan deze dag. 

Je bent van harte welkom op zondagochtend 25 september in Loosbroek.

Locatie

  • Sint-Antonius van Paduakerk

    Schaapsdijk 49
    5472PD Loosbroek