Afbeelding

Receptie 100 jaar Postduivenvereniging Welkom

zaterdag 24 september 2022 14:30 t/m 20:00

Op 21 augustus 2021 bestond postduivenvereniging Welkom uit Uden 100 jaar. Op dat moment kon dat door corona niet gevierd worden, maar daar komt nu verandering in. Op 24 september wordt het jubileum gevierd met een receptie en een feest.

Op 21 augustus 1921 is postduivenvereniging Welkom in Uden opgericht. In 2003 kwam daar de postduivenvereniging uit Nistelrode bij. Samen bestaat de vereniging op dit moment uit 50 leden en is daarmee één van de grootste verenigingen in Brabant. De huidige leden zijn voornamelijk afkomstig uit Uden, Nistelrode, Volkel, Zeeland en Odiliapeel.

Door de jaren heen is PV Welkom uitgegroeid tot een vereniging die regelmatig van zich laat spreken door vroege prijzen te vliegen. Ook zijn er regelmatig leden die bij de top van de nationale kampioenschappen vermeld staan. Een aantal jaren geleden was de vereniging zelfs de beste vereniging van Nederland. Dit wordt gemeten aan de hand van de vliegprestaties van de leden op alle vliegonderdelen.

Oud-leden zijn van harte uitgenodigd voor de receptie en/of op de feestavond op 24 september van 14.30 tot 16.30 uur en/of de avond vanaf 20.00 uur in de Hockeyweg 12 in Uden.

Locatie

  • Hockeyweg

    Hockeyweg 12
    5405NC Uden