Afbeelding

Danny Vera

zaterdag 24 september 2022 21:00

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2 afgelopen december.

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In De Kersouwe zal Danny deze keer muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van o.a. zijn album Pressure Makes Diamonds.

De kaartverkoop voor dit concert is gestart in 2020 en de concertdatum is reeds enkele keren verschoven. Gekochte kaarten zijn nog steeds geldig voor deze datum. Het concert is uitverkocht.

Meer info...klik hier