Afbeelding

Rondleiding Whiskystokerij

woensdag 17 augustus 16:00 - 18:00

De whiskystokerij is zeven dagen per week geopend voor bezoek. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast extra tours om 11.00 uur en 13.30 uur. De rondleiding kost € 12,50 p.p. inclusief de mogelijkheid om te proeven. Je kunt de rondleiding combineren met een lunch vooraf of een diner na afloop! Klik hier om direct een lunch met rondleiding te reserveren >> Wil je met een groep komen van 15 personen of meer?

Kijk dan bij onze speciale groepsrondleidingen die je kunt reserveren op een tijdstip naar keuze in overleg.  Kinderen & Nix 18
Voor deelname aan een rondleiding door de whiskystokerij hanteren ze in principe een minimumleeftijd van 18 jaar. Onderzoek heeft aangetoond dat overmatig roken en drinken door ouders leidt tot hetzelfde gedrag bij kinderen. Het advies is daarom het gebruik van alcohol en tabaksproducten zoveel mogelijk te voorkomen in het bijzijn van kinderen. Bus Whisky ontraadt daarom deelname van kinderen aan onze tours, al realiseren we ons dat het soms lastig is gegeven de gezinssituatie.

We hebben speciale NIX18-kleurplaten voor kinderen over distilleren. Die leggen het accent op de techniek van distilleren, de biologie van gist en de ongezondheid van alcohol. Terwijl ouders deelnemen aan de rondleiding, kunnen de kinderen zich met deze kleurplaat vermaken.

Bus Whisky
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
0413-418016
info@buswhisky.com  

Locatie