Afbeelding

Rondleiding met gids

woensdag 10 augustus 10:00 - 12:00

De Meierijsche Museumboerderij ligt in het groene buitengebied van Heeswijk-Dinther en alle activiteiten die dit mooie museum organiseert worden uitgevoerd door een actief team van vrijwilligers. De boerderij is een rijksmonument en het museum is rijks erkend als ‘geregistreerd museum’.

Wekelijks wordt de Meierijsche Museumboerderij bezocht door kinderen uit groep 5 van de basisschool. Alle basisscholen uit de hele regio – en dat zijn er ruim 40 - doen mee met de educatieve programma’s die de Meierijsche Museumboerderij aanbiedt.

Daarnaast ontvangt het museum ook veel gezinnen, families en vriendengroepen uit de (verre) omgeving.
Zij verwonderen zich over de prachtige, helemaal originele en goed onderhouden inventaris, uit de tijd tussen 1880 en 1930, en genieten van de boeiende verhalen van de gidsen van de Meierijsche Museumboerderij die over het leven van onze overgrootouders vertellen.

Maar… en is zoveel meer te doen bij de Meierijsche Museumboerderij. Je kunt er een rondleiding krijgen, vergaderen, lunchen, genieten van de vergeten groenten uit de groentenhof én… je kunt er zelfs ook trouwen! Liever een programma op maat? De Meierijsche Museumboerderij denkt met je mee om voor jouw groep een uniek programma op maat te maken.

Kijk op www.museumboerderij.nl voor alle mogelijkheden en neem snel eens contact op.
En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, een entreekaartje kost slechts € 4,50.

Locatie