Midzomeravond activiteit van augustus 2021
Midzomeravond activiteit van augustus 2021

KBO Dinther: Groots zomeravondfeest

woensdag 10 augustus 2022 19:00 t/m 23:30

HEESWIJK-DINTHER - In de zomertijd breekt voor veel senioren een rustige tijd aan. Kinderen, kleinkinderen, buren … ze gaan op vakantie. Soms ook nog allemaal tegelijkertijd. Dat is niet fijn. Daarom heeft KBO-Dinther weer een gezellige, muzikale avond georganiseerd in de Ontmoetingstuin achter de Dintherse kerk. 

Het zomeravondfeest is dit jaar op woensdag 10 augustus vanaf 19.00 uur en duurt tot circa 23.30 uur. Hopelijk is het een prachtige, droge avond en koelt de temperatuur niet te hard af. Die garantie heb je natuurlijk nooit, daarom is de activiteit bij slecht weer binnen in CC Servaes. Voor deze avond hebben het Bernhezer Senioren Orkest en De Borrelnoten al wekenlang gerepeteerd. Mooi is dat onder de muzikanten en de koorleden een groot aantal KBO-leden zitten. Zowel het orkest als het koor treden twee keer op. Samen zorgen ze voor een mooi, muzikaal programma. Alle senioren van Heeswijk-Dinther, ook niet KBO-leden en bijna-senioren, zijn van harte welkom. De entree is voor iedereen gratis.

De KBO zit niet stil is de zomerperiode. Naast het gezellige tuinfeest gaan bijna alle wekelijkse activiteiten gewoon door. Onder meer wandelen op dinsdagmorgen, fietsen en koersbal op dinsdagmiddag, Nordic Walking op donderdagmorgen en jeu de boules op donderdagmiddag. Het maandelijkse kaarten, kienen en bloemschikken blijven in de zomermaanden ook gewoon doorgaan. Ga gerust eens kijken of meteen al meedoen. Alle senioren zijn welkom. Je hoeft je vooraf nergens voor aan te melden. Er zijn voldoende redenen om eropuit te gaan. Blijf actief, ook in die ‘rustige’ zomermaanden!

Locatie

  • Ontmoetingstuin Servaes

    Raadhuisplein 24
    5473GC Heeswijk-Dinther