Afbeelding

Kofferbakverkoop Bedaf

zondag 3 juli 2022 9:15

Door de coronapandemie kon het twee jaar niet doorgaan, maar dit jaar organiseert Buurtvereniging Bedaf alweer voor de vijfde keer een kofferbakverkoop. Deze wordt gehouden op zondag 3 juli op het terrein gelegen op de hoek van de Bedafseweg en de Bergweg. Op het terrein zijn voldoende mogelijkheden voor auto’s en fietsen om te parkeren. De route naar het terrein is vanuit Uden en Vorstenbosch bewegwijzerd. De buurtvereniging organiseert de kofferbakverkoop om het 40 jarig jubileum groots te kunnen vieren. Aanvang is om 9.15 en om 16.00 uur wordt de kofferbakverkoop afgesloten. 

De entree is € 2,- per persoon, kinderen onder de 10 jaar gratis. 

In de tent op het terrein zorgen de bewoners van Bedaf voor koffie, thee, frisdrank , ijs en gezelligheid. Want dat laatste vinden ze heel belangrijk. Ook staat er een frietwagen op het terrein voor een lekkere snack. Standhouders die zich willen aanmelden kunnen dat doen bij Sel Somers: 06-22978571 of selsomers@hotmail.com 

Locatie