Afbeelding

Vijfde editie ’Nisseroi aan de Kook’

zondag 17 juli 2022 17:00 tot 22:00

NISTELRODE – Na twee bijzondere jaren laat de organisatie van Nisseroi aan de Kook, bestaande uit Silvia Hermans, Ine de Lorijn en Benita van Asseldonk, weten dat ze dit jaar weer een Nisseroi aan de Kook gaan organiseren! En wel op zondag 17 juli. 

Tijdens Nisseroi aan de Kook wordt Nistelrode voor een avondje omgetoverd tot één groot en gezellig dorpsrestaurant. Of liever gezegd, heel veel dorpsrestaurantjes bij Nisseroise mensen thuis. Met voor iedere gang wisselende koks, wisselende locaties én wisselende gasten. Nogmaals wil de organisatie benadrukken dat het hier niet gaat om een kookwedstrijd! De gezelligheid en het beter leren kennen van dorpsgenoten is de gedachte achter Nisseroi aan de Kook.

Een team bestaat bij voorkeur uit twee personen, maar het mogen ook drie personen zijn. Elk team maakt één gang van een driegangendiner en serveert deze gang bij hen thuis, voor twee andere teams. Er is de mogelijkheid om aan te geven welke gang de voorkeur heeft om te koken; hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Het is natuurlijk niet noodzakelijk om met je eigen partner mee te doen. Elke samenstelling is mogelijk, zolang het maar een dorpsgenoot is of is geweest. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname behalve natuurlijk de kosten die je als team maakt voor jullie eigen gerecht.

De inschrijving is helaas gesloten, maar mocht je volgend jaar mee willen doen? Stuur dan een mail naar info@nisseroiaandekook.nl