Dorje Sempa
Dorje Sempa

Workshop Shamatha

vrijdag 15 juli 2022 10:00 t/m zaterdag 16 juli 16:00

Twee daagse workshop.Bij het verwerven van inzicht en wijsheid wordt gebruik gemaakt van gedachten en begrippen waar de geest tot rust gekomen is. Zo onze inzichten in allerlei gebeurtenissen van ons bestaan beter te begrijpen. Met doel inzicht, gedachten en begrippen helder te verkrijgen, de oorzaak van ons zijn en hier zijn. Vanuit een kalme geest ontstaan vermogens (door focus, mentale rust en stabiliteit (shamatha)). Deze praktijk voor meditatie en studie die geworteld is in authentieke Dharma lering en die ons helpt aandacht, bewustzijn en inzicht te brengen in onze ervaringen door diepgaande contemplatie. Een samengestelde praktijk door Shamarpa Miphan Chokyi Lodro

Locatie

  • Boeddhistisch Centrum

    Heuvel 1
    5476KG Vorstenbosch