Afbeelding

Start: HBS Open toernooi

zaterdag 25 juni 2022 9:00

Van 25 juni t/m 3 juli 2022 wordt bij T.V. De Hoef weer het jaarlijkse HBS Open tennistoernooi georganiseerd. Dit toernooi staat regionaal bekend als een gezellig en goed verzorgd toernooi voor zowel de recreatieve als de prestatieve tennisser.   

Net zoals voorgaande jaren zorgen de ‘Kitchengirls’ heerlijke lekkernijen voor wedstrijdspelers en toeschouwers. Tevens verzorgen zij de sfeervolle aankleding van het tennispark, waarbij dit jaar het thema ‘De Hoef zet de Bloemetjes buiten’ centraal staat. Dagelijks vindt er een loterij plaats met schitterende prijzen. Met andere woorden genoeg reden om in te schrijven of te komen kijken in de toernooiweek.  

Er wordt gespeeld in de categorieën 3 t/m 9 (17+) en voor de categorieën 6 t/m 8 ook 35+. Er kan ingeschreven worden tot 8 juni 2022 via de website van T.V. de Hoef en www.toernooi.nl.

Locatie

  • TV de Hoef

    Hoefstraat 6
    5384PS Heesch