Afbeelding

De Advenster Route

vrijdag 2 december 9:00 - 23:00

HEESWIJK-DINTHER - Na de eerste editie in 2021, en vele mooie reacties, komt er dit jaar een tweede editie van De Advenster Route HD. Omdat de route vorig jaar op sommige punten wat onduidelijk was, heeft de organisatie dit jaar besloten om de route nogmaals bijna hetzelfde te laten én krijgt elk adres een bord in de tuin met een herkenbaar Advenster-nummer erop. 24 enthousiaste Ha-Deejers hebben aangegeven graag (weer) mee te willen werken en de organisatie is daar natuurlijk heel blij mee!

Donderdag 1 december gaat het eerste venster aan en elke dag tot zaterdag 24 december komt daar een nieuw venster bij. Elke dag tussen 17.00 en 20.00 uur brandt de verlichting en ook tussen Kerst en nieuwjaar kun je nog genieten tijdens het wandelen of fietsen van de mooie ramen want tot 2 januari blijft de verlichting aan. Wandel of fiets de mooie route, zo combineer je beweging, buitenlucht en de gezellige kerstsfeer met elkaar.

De organisatie bedankt alle adressen heel hartelijk voor hun enthousiasme en deelname, wenst iedereen een fijne kerst en proost op een fantastisch 2023.

Start: 1 december 2022
Route: Hertenkampje Emmastraat, (via Donkeren Dijk) Abt Neefstraat, rechtsaf: Abt vd Venstraat (via Doctor Heijmansstraat en Heilarensestraat) , Schuurakker, Geerke, De Bariks, rechtsaf: Nieuwlandsestraat, (via Wilgendreef en Populierendreef) Heilarensestraat, (via Donkeren Dijk) Julianastraat, Torenstraat (hoek), Heilige Stokstraat, Kerkstraat, Schoolstraat (twee keer), (via Raadhuisplein) Sint Servatiusstraat, Balledonk, rechtsaf: Mgr van Oirschotstraat, Hoofdstraat, Abdijstraat (twee keer), (via gymnasium) Pastoor Maasstraat (twee keer), Graaf Wernerstraat en Plein 1969.

Elke dag op weg naar kerst een nieuw versierd raam erbij op een mooie wandel-/fietsroute door Heeswijk-Dinther