Afbeelding
KBO Loosbroek

Kluscafe Loosbroek

zaterdag 17 december 2022 9:30

Van 9.30 tot 11.30 uur staan de mensen van het kluscafé weer voor je klaar om de aangeboden spullen te repareren. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn helpen zij hier bij. De vrijwilligers kunnen je tuingereedschap slijpen en denk ook eens aan huishoudelijke apparaten en speelgoed wat nog gerepareerd kan worden. Problemen met je fiets? Deze proberen ze bij het kluscafé ook voor je op te lossen. Weggooien is zonde voor het milieu én voor je portemonnee. 

Het kluscafé is voor alle inwoners van Bernheze. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat de vrijwilligers ook de tijd krijgen voor de reparatie. Natuurlijk zijn de vrijwilligers blij met een vrijwillige gift in de fooienpot want de koffie en het energieverbruik zal ook betaald moeten worden...

Elke derde zaterdag van de maand staan de mensen van het kluscafé voor je klaar. Alle data van het kluscafé voor 2022 worden vermeld op de evenementenkalender op de achterzijde van DeMooiBernhezeKrant en op www.kbo-loosbroek.nl.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd terecht bij Henk de Mol via 0413-229619, bij Jan van Eerd op 0412-480658, of bij Betsie van Zutphen, 0413-229692.

Geef je apparaten een tweede kans, weggooien kan altijd nog!

Locatie