GEDEELTE POSTER ERBIJ ALS AFBEELDING
GEDEELTE POSTER ERBIJ ALS AFBEELDING

Kerstconcert

zaterdag 17 december 2022 20:00

Muziektheater Carmina Ludens uit Nijmegen treeft zaterdag 17 december op in de Abdij van Berne met een Kerstconcert. De titel ‘Geboorte van een danser’ verwijst naar kerst als we de geboorte vieren van de ‘Lord of the dance’: Christus die zijn leven danst als bruidegom voor zijn geliefde bruid : de mensheid.

Carmina Ludens maakt spektakel in dit concert in een suggestieve en feestelijke aankleding. Met Bach, (boos)aardige maskers, Hooglied en dansliederen lijkt het een verzameling van uitersten. De rode draad is het verhaal van Liefde met een hoofdletter L. Die staat voor het eeuwige, universele verlangen naar eenwording. Het geheel staat onder leiding van Hein Vrijdag en Lianne van der Burgt met begeleiding op harp door Ulrike von Meier. 

De uitvoering begint op zaterdag 17 december om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt normaliter €1 5,- inclusief programmaboekje. Nu is entree gratis met hoop op een vrijwillige gift na afloop. Gelieve je bijdrage contant mee te nemen! Na het concert is er nog de mogelijkheid om na te praten bij een kopje koffie of thee in de Abdij.

Reserveren van plaatsen kan via een mail naar berne-anders@abdijvanberne.nl (onder vermelding van het aantal personen). Verdere informatie over Carmina Ludens vind je op www.carminaludens.nl.

Locatie