Afbeelding

Sint op het kasteel

dinsdag 29 november 10:00 - 17:00

Beleef de kleurrijke avonturen van Pietje met de Parel

Maak je klaar voor een kleurrijk Sinterklaasavontuur! Sint en de Pieten logeren weer op Kasteel Heeswijk en ook dit jaar openen ze de kasteelpoort. Struin door de Pietenvertrekken, bekijk de grote bibliotheek en ontdek het atelier van Pietje met de Parel. Dit wordt een museumbezoek om nooit te vergeten.

Sint op het Kasteel is een museumbezoek met een Sinterklaasbeleving. Kleurrijk, vrolijk en verhalend. Te bezoeken: 15 november tot en met 4 december, van 10.00 tot 17.00 uur.

VIP avonden
Ervaar de Magie van pakjesavond tijdens de twee exclusieve avondopenstellingen op 18 en 25 november. Op deze twee avonden is het kasteel magisch verlicht, is Sint aanwezig voor een persoonlijke meet & greet, trakteert Poffertjes Piet op de lekkere poffertjes en kunnen (groot) ouders aanschuiven Bij de Barones voor Pietza van de kaart.

Wees er snel bij en boek hier alvast je tickets!

Locatie