Afbeelding

Bas Nijhuis

zaterdag 19 november 2022 19:30

Je fluit een internationale wedstrijd in de UEFA Champions League en een hele tribune - en natie - joelt je uit. Wat doe je? Hoe ga je om met de druk van spelers, bond, media en supporters tijdens zo’n belangrijke wedstrijd?

Internationaal scheidsrechter betaald voetbal Bas Nijhuis vertelt over zijn bijzondere beroep. Over zijn unieke rol in zo’n groot geheel. Over hoe je je daarin staande kunt houden. Over persoonlijke situaties met grote spelers: het spel, het getouwtrek, het uitlokken en achteraf het oordelen en de kritiek.

In de wereld van het grote geld en de voetbalgekte blijft Bas zichzelf. Hij combineert het fluiten met het ondernemerschap: hij runt een bakkerij. Bas neemt je mee op een even avontuurlijke als hilarische reis achter de schermen van arbitrage, met kostelijke anekdotes over wereldtoppers én het dagelijks leven.

Meer info...klik hier

DINER+THEATERARRANGEMENT:
Profiteer van ons smakelijk aanbod: Bij bestelling van een driegangenmenu ontvangt u het kaartje voor deze voorstelling gratis.

Het diner+theaterarrangement à € 38,50 kunt u reserveren via info@eetcafetpumpke.nl .

Locatie