Afbeelding

Goede Doelen Week Vorstenbosch

dinsdag 4 oktober 2022 8:00

4 tot en met 6 oktober 

Ook dit jaar slaan de Goede Doelen in Vorstenbosch de handen ineen. De collectematerialen liggen weer klaar om te worden verspreid.

Wanneer je wilt doneren wordt gevraagd de envelop met donatie en intekenlijst dicht te plakken. De collectant komt de envelop in de periode van 4 tot en met 6 oktober weer als vanouds bij je ophalen. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je tot vrijdag 7 oktober 12.00 uur de envelop inleveren bij jouw collectant. 

De negen Goede Doelen, allen CBF-erkend, hopen op jouw steun. Laten we weer voor een succesvolle collecte gaan!  Alvast bedankt voor jouw inzet en bijdrage. 

Namens de coördinatoren van de deelnemende doelen: Nederlandse Brandwonden stichting, Epilepsiefonds, Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Longfonds, Nierstichting, Reuma Nederland, Nationaal Fonds Kinderhulp en ALS. 

Goede Doelen Week Vorstenbosch: Een extra steuntje in de rug voor het goede doel van jouw keuze!