Afbeelding

Oogstfeest

zondag 2 oktober 2022 10:00

Zondag 2 oktober zal om 10.00 uur buiten van start gaan met Dankviering voor een goede oogst. Dit in samenwerking met het Gilde van St. Barbara uit Dinther. Iedereen is van harte welkom om deze mis bij te wonen.

Om 11.00 uur wordt de Braderie geopend met producten uit de streek, honing, pompoenen, meelproducten van de molen, brood en walnotenolie, kaasjes, bloembollen, bier, buffelproducten en nog veel meer.

Er is genoeg te beleven, zoals het inspiratiemuseum van Casper Hoenderdos. De Stofvreters die laten zien hoe vroeger de pakken hooi werden gemaakt. Mandenvlechters Anita van Kraaij brengt deze oude ambacht weer tot leven en natuurlijk de Touwslager waarbij de kinderen hun eigen springtouw kunnen maken.

Genieten op het gezellige terras van het Bezoekerscentrum met live muziek van het orkest Varioso. De beide molens zijn te bezichtigen en de fluisterboot vaart tweemaal, waarvoor je wel moet reserveren.

Laat de herfst maar komen, wij gaan er van genieten.

Wij zien je graag komen,

De Kilsdonkse Molen
Kilsdonkseweg 4-6
Heeswijk-Dinther

Programma:
10.00 uur Dankviering met Gilde
11.00 tot 17.00 uur Braderie

Entree GRATIS

Locatie