Keramisch
Keramisch

Expositie Keramiek en Schilderkunst

zondag 2 oktober 2022 11:00

Elke zondag in oktober is de Kloosterkapel van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Twee nichtjes exposeren hun keramisch werk en schilderkunst.

Keramisch werk
Ria Kieft-van der Heijden begon in 1987 aan de Vrije Academie, onder de inspirerende leiding van Koos Boermans. Daarna volgde ze lessen bij Willem Steenbeek, Rop Luypen en Carla Teer. In haar werk komt de fascinatie voor vazen tot uiting. Elke vaas wordt handmatig opgebouwd en dat heeft tijd nodig. Alle objecten zijn uniek!

Schilderkunst
Truus Claassen-Slits startte in 1980 en volgde lessen bij onder andere Adri Frigge en Ton Fleskens. Eerst schilderde ze met olieverf en aquarel, nu voornamelijk met acrylverf. Haar inspiratie komt uit tekeningen van (mens)vormen die ze in boomschors en steen ziet en uit (lied)teksten en gedichten. Als vrij werk zijn het mensen en in opdracht portretten.

Wees welkom en veel kijkplezier bij deze gevarieerde expositie.

Locatie