Afbeelding

Goede Doelen Week Heesch

zaterdag 1 oktober 2022 8:00

Na twee succesvolle jaren gaat ook dit jaar Goede Doelen Week weer in Heesch van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en dat betekent dat de collectanten weer in stelling worden gebracht, sponsoren worden gevraagd en de organisatie van Goede Doelen Week Heesch kijkt hoe deze week ook dit jaar weer tot een groot succes kan worden gebracht. Maar daar is wel jouw hulp bij nodig!

Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die helpen bij Goede Doelen Week Heesch, maar er zijn ook altijd weer afhakers en dus zoekt de organisatie van Goede Doelen Week Heesch mensen die kunnen helpen. Met name collectanten zijn van harte welkom; vele handen maak licht werk. Maar ook mensen die graag organiseren of handig zijn, kan Goede Doelen Week Heesch goed gebruiken. Dus als je in september nog wat tijd hebt en je draagt goede doelen een warm hart toe, dan ben je zeker welkom bij de club.

Goede Doelen Week Heesch wordt dit jaar gehouden van 26 september tot 1 oktober. In de week daarvoor gaan de collectanten de enveloppen rondbrengen. Goede Doelen Week Heesch hoopt weer op een goede deelname zodat al die goede doelen weer geholpen kunnen worden bij hun werk en inzet. Neem alvast een kijkje op www.goededoelenweekheesch.nl als je interesse hebt én...noteer de datum van Goede Doelen Week in je agenda.  26 September tot 1 oktober!