Afbeelding

Kluscafe

zaterdag 15 januari 2022 9:30

Op zaterdag zijn de vrijwilligers van het kluscafé weer aanwezig bij Harrie en Rien van Zoggel in de Achterdonksestraat 7 in Loosbroek.

We willen voor jouw veiligheid en voor die van onze vrijwilligers graag je medewerking i.v.m. corona:
- Houd 1,5 meter afstand en volg de aanwijzingen op van de medewerkers
- Kom op tijd met je reparatie
- Je mag er op wachten, maar het is ook mogelijk om het om 11.30 uur weer op te halen
- Laten we samenwerken om op een veilige manier te kunnen blijven werken

Van 9.30 tot 11.30 uur staan onze mensen weer voor je klaar om de aangeboden spullen te repareren. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn helpen we hierbij. We kunnen jouw tuingereedschap slijpen. Denk eens aan huishoudelijke artikelen, speelgoed wat nog gerepareerd kan worden. Problemen met jouw fiets proberen we ook op te lossen. Weggooien is zonde voor het milieu en voor je portemonnee.

Het kluscafé is voor alle inwoners van Bernheze. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat de vrijwilligers ook de tijd krijgen voor de reparatie. Elke 3e zaterdag van de maand staan we voor je klaar. Alle data van het kluscafé voor 2021 worden vermeld op de evenementenkalender van DeMooiBernhezeKrant en op de website van KBO Loosbroek: www.kbo-loosbroek.nl  en www.mooibernheze.nl 

Voor meer informatie of vragen kun je altijd terecht bij: Henk de Mol,0413-229619 - Jan van Eerd, 0412-480658 - Betsie van Zutphen, 0413-229692.

Geef je apparaten een tweede kans, weggooien kan altijd nog.

Locatie

  • Achterdonksestraat 7

    Achterdonksestraat 7
    5472PS Loosbroek