• Alles
 • (42)
  Activiteit
 • (42)
  Welzijn & Maatschappij
 • (24)
  Kunst & Cultuur
 • (2)
  Ondernemend Bernheze

Slootjesdagen IVN Bernheze

zaterdag 12 juni 10:00 t/m 15:00 uur

BERNHEZE - Op zaterdag 12 juni ben je welkom bij de IVN Bernheze Slootjesdag! Dit jaar zijn we In Heeswijk-Dinther in de Aakantstraat bij de Natuurspeeltuin. We gaan dan in de vijver, samen met je vader, moeder, opa of oma, met schepnetten zoeken naar wat er allemaal rondzwemt.

Heb je dat nog nooit gedaan? Dat geeft niet hoor! Er zijn IVN Natuurgidsen bij. Die leggen uit hoe je dat kunt doen. We hebben zoekkaarten met daarop allerlei beestjes die in de vijver kunnen zitten. Ook hebben we loeppotjes. Daar kun je dan een beestje in doen en dan zie je het veel groter. Dan kun je heel goed zien hoe het door jou gevangen beestje eruitziet! Dat is hartstikke spannend en leuk om te doen!

Vraag aan je ouders om je aan te melden voor de slootjesdag

Wij willen er voor zorgen dat het een leuke dag wordt! Daarvoor willen we graag weten met hoeveel mensen je komt. Nodig jouw vriendje of vriendinnetje ook uit. Op onze website staat precies met hoeveel personen je kunt komen. En wanneer. want we gaan het in twee groepen doen. Eentje vóór de middag van 10.00 tot 12.00 uur. En de andere groep na de middag van 13.00 tot 15.00 uur.

En nog leuker... we hebben na de zoektocht nog een verrassing!

Je kunt je aanmelden via www.ivn.nl/afdeling/bernheze/opgeven-slootjesdag-2021-ivn-bernheze

Of scan de QR-code hieronder op een mobieltje. Dan kom je meteen bij het aanmeldformulier. Wacht niet te lang want er is veel belangstelling en het aantal plaatsen is beperkt.Foto:
deel deze activiteit

Locatie

Natuurtuin Heeswijk-Dinther
Heeswijk-Dinther
Aa-kantstraat 8
5473hx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.