• Alles
  • (12)
    Activiteit
  • (1)
    Evenement

Robin Borneman

zondag 21 maart 19:30 uur

Foto: Willem Melssen / WM Fotografie

NISTELRODE - CC Nesterlé voegt deze ‘rising star’ toe aan haar theaterprogramma 2021. In februari 2019 maakte hij bij CC Nesterlé al een onvergetelijke indruk  met zijn stem: van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend. Op 21 maart is hij CC Nesterlé te gast: Robin Borneman. 

Robin is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze singer-songwriter uit Oss is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn album ‘Folklore III: The Cradle Tree, het laatste van het drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De poëtische trilogie vertelt het verhaal van een reiziger zonder naam, een vagebond die op zoek is naar zijn identiteit. Daar waar deel I vooral avontuurlijk en experimenteel is en deel II bovenal duister en zwaar, is ‘Folklore III’ liefdevoller en universeler. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

Onlangs verbijsterde de mysterieuze Robin de kenners in het populaire RTL tv-programma ‘I can see your voice’. Hun monden vielen dan ook open toen hij  loepzuiver Rolling in the deep van Adele inzette. Ik hoop dat je vanaf nu in Nederland ook zo’n grote jongen wordt’’, reageerde een lyrische Samantha Steenwijk, die zijn stem prachtig vond.

Robin verzorgt op zondag 21 maart 2021 twee concerten in CC Nesterlé, om 19.30 en 21.30 uur. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.


deel deze activiteit

Locatie

CC Nesterlé
Nistelrode
Parkstraat 2
5388HS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.