• Alles
 • (11)
  Activiteit
 • (35)
  Welzijn & Maatschappij
 • (6)
  Sport
 • (62)
  Kunst & Cultuur
 • (42)
  Ondernemend Bernheze

Presentatie: Dementheek

donderdag 23 september 10:00 uur

Dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Bibliotheek Bernheze besteedt de hele week aandacht aan dementie met een foto-expositie, een training Samen Dementievriendelijk en een presentatie over de Dementheek. Dit jaar is het thema ‘De vele gezichten van dementie’.

Dementheek en training Samen dementievriendelijk

Dementheek worst onder de aandacht gebracht. Dit is een collectie boeken, spellen en andere materialen vóór en over mensen met dementie. Deze collectie is te leen in de Bibliotheek en bijvoorbeeld ook interessant voor mantelzorgers.

Wil je meer weten over de Dementheek? Kom dan naar de presentatie die we geven over de Dementheek: Donderdag 23 september van 10.00 tot 11.30 uur Bibliotheek Nistelrode

Ben je benieuwd hoe je goed kunt omgaan met dementie? Kom dan naar de training Samen Dementievriendelijk. De gratis training is op dinsdag 21 september van 14.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek Heesch.

Het is vanwege een maximaal aantal personen verplicht om je vooraf aan te melden voor de presentatie en de training. Aanmelden kan via www.bibliotheekbernheze.nl 

De foto-expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van elke Bibliotheek.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Nistelrode
Parkstraat 2
5388HS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.