• Alles
 • (8)
  Welzijn & Maatschappij
 • (61)
  Kunst & Cultuur
 • (124)
  Ondernemend Bernheze
 • (97)
  Activiteit
 • (3)
  Kinderen & Jongeren

Op pad met je rolstoel

zaterdag 14 mei 13:00 t/m 16:00 uur

NISTELRODE - Natuurcentrum De Maashorst organiseert zaterdag 14 mei een wandeling voor rolstoelgebruikers. Beleef de natuur vanuit een ander perspectief! Om 13.00 uur wordt er vertrokken vanaf het natuurcentrum. 

IVN natuurgidsen hebben een mooie wandeling uitgestippeld over verharde wegen en paden, waardoor rolstoelgebruikers vanuit hun perspectief volop kunnen genieten van al het moois dat natuurgebied De Maashorst te bieden heeft. Bij terugkomst is het natuurcentrum geopend en kun je dus desgewenst een consumptie gebruiken. De kosten voor deze wandeling bedragen € 9,95 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee en een luxe koek na afloop. Voor deze leuke activiteit is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Dit kan op www.natuurcentrumdemaashorst.nl/activiteiten.

Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst waar volop gebruik van wordt gemaakt. Het is erg leuk om als rolstoelgebruiker eens een andere route te ontdekken met een ervaren IVN natuurgids. De gids kan je van alles vertellen over het ontstaan van en de ontwikkelingen in natuurgebied De Maashorst. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de planten en dieren die in het gebied leven. Met name de vogels hebben het in deze tijd van het jaar erg druk. Misschien is dit te zien en anders is het wel te horen. Ook vanuit rolstoelperspectief is het heerlijk om de natuur in te gaan en te kijken hoe de lente zich op haar mooist laat zien. De duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Na afloop kun je de de Ravententoonstelling in de wisselhoek van het natuurcentrum bekijken, dit is zeker de moeite waard. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het rolstoeltoilet.

deel deze activiteit

Locatie

Natuurcentrum De Maashorst
Nistelrode
Erenakkerstraat 5
5388SZ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.