• Alles
 • (8)
  Welzijn & Maatschappij
 • (61)
  Kunst & Cultuur
 • (124)
  Ondernemend Bernheze
 • (97)
  Activiteit
 • (3)
  Kinderen & Jongeren

Lentemarkt Molendagen

zondag 15 mei 10:00 t/m 17:00 uur

Tijdens de Nationale Molendagen wordt op zondag 15 mei de Lentemarkt georganiseerd van 10.00 tot 17.00 uur bij De Kilsdonkse Molen. 

Na vier jaar kunnen we eindelijk weer het terrein feestelijk aankleden met achttien kramen en de vlaggenlijnen in de molen hangen. Beide molens zullen in werking zijn en de rondleiders en molenaars kunnen nog het een en ander verduidelijken of toelichten en de Fluisterboot vaart.

De braderie heeft voor elk wat wils met onder meer streekproducten, hosta โ€™s, de imker, hebbedingetjes, IVN, Moes en Tuin, een abdijbiertje, verse asperges en aardbeien en natuurlijk de eigen molenproducten. Er is een mogelijkheid om goede doelen te steunen door aankoop van planten, bloemen en sieraden voor stichting ALS en Haarwensen.

Kinderen kunnen naar hartenlust springen op een luchtkussen, luisteren naar de Verhalenverteller, zien hoe een mand gevlochten wordt en misschien het zelf wel eens proberen. De horeca heeft met het grote buitenterras een heerlijke plek om te kunnen genieten van een drankje en een hapje. In de middag zal het orkest โ€™T Kumt Wel er ook nog een muzikaal tintje aan geven.

Reden genoeg om een kijkje te komen nemen dus graag tot zondag 15 mei!
deel deze activiteit

Locatie

De Kilsdonkse Molen
Heeswijk-Dinther
Kilsdonkseweg 4-6
5473KK


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.