• Alles
 • (42)
  Activiteit
 • (42)
  Welzijn & Maatschappij
 • (24)
  Kunst & Cultuur
 • (2)
  Ondernemend Bernheze

Filmavond bij CC Nesterlé

donderdag 24 juni 19:30 uur

NISTELRODE - CC Nesterlé heeft een licentie om films te vertonen, maar wel met de restrictie dat wij alleen in eigen kring bekend mogen maken welke film wij vertonen. Ben jij benieuwdNISTELRODE - CC Nesterlé heeft een licentie om films te vertonen, maar wel met de restrictie dat wij alleen in eigen kring bekend mogen maken welke film wij vertonen. Ben jij benieuwd welke film op het witte doek verschijnt tijdens de volgende filmavond?

Abonneer je dan op de CC Nesterlé nieuwsbrief/filmmail via www.nesterlé.nl. Hierin kondigen wij maandelijks aan welke film getoond zal worden.

Momenteel mogen wij maximaal 50 filmbezoekers ontvangen dus vooraf reserveren is noodzakelijk. Reserveren is mogelijk via ticket@nesterle.nl. Na je reservering ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie. Je kunt de kosten voor je ticket voldoen aan kassa (alleen betalen per PIN).

Lekker uit eten en naar de film? Dat kan met het DINER+FILMARRANGEMENT van Eetcafé ‘t Pumpke. Bij bestelling van een hoofdgerecht ontvang je het filmkaartje gratis. Dit arrangement kun je reserveren via www.eetcafetpumpke.nl.


deel deze activiteit

Locatie

CC Nesterlé
Nistelrode
Parkstraat 2
5388HS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.