• Alles
 • (8)
  Welzijn & Maatschappij
 • (61)
  Kunst & Cultuur
 • (124)
  Ondernemend Bernheze
 • (97)
  Activiteit
 • (3)
  Kinderen & Jongeren

Expositie Fotoclub Bernheze

zaterdag 14 mei 10:00 t/m 13:00 uur

Tot en met donderdag 9 juni 2022 zijn er foto’s van de Fotoclub Bernheze in de Bibliotheek Heesch te zien De expositie laat een impressie zien van foto’s, die door de leden van FC-Bernheze zijn gemaakt. In de vitrinekast presenteert de Fotoclub eigen werk en foto’s naar aanleiding van opdrachten. De foto’s zijn te zien tijdens openingstijden van de bibliotheek Heesch.

Fotoclub Bernheze

Fotoclub Bernheze heeft als doel mensen met meer plezier beter te laten fotograferen. De vereniging wil voor ieder lid van beginner tot vakfotograaf de mogelijkheid bieden om te groeien vanuit zijn eigen mogelijkheden. De club biedt een gemeenschappelijk kader waarbinnen iedereen van elkaar kan leren. Dat gebeurt door individueel of gezamenlijk te fotograferen aan de hand van een bepaalde opdracht, elkaars foto’s te bespreken en kennis en ervaring uit te wisselen. Binnen dit proces komt het hele spectrum van het ‘verbeelden’ aan bod: van idee of opdracht tot en met het (tastbare) eindproduct.

Exposeren

De fotoclub treedt naar buiten door middel van exposities. De jaarlijkse Moederdag expo in natuurtheater de Kersouwe is welbekend en vindt dit jaar plaats op 8 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Hier worden in de openlucht actuele opdrachten, de ‘rode draad foto’s’ en vrij werk geëxposeerd door de leden. 
deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Heesch
De Misse 2
5384BZ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.