• Alles
 • (42)
  Activiteit
 • (42)
  Welzijn & Maatschappij
 • (24)
  Kunst & Cultuur
 • (2)
  Ondernemend Bernheze

Dank aan alle mannen in mijn leven

zaterdag 10 juli 19:30 uur

Waar zouden wij zijn zonder een man? De mannen* in ons leven. Sophie Stravens bedankt ze allemaal.

Een veelomvattende voorstelling balancerend tussen kleinkunst,

Cabaret, muziektheater en ted-talks. Een aaneenschakeling van vrije verhalen en muzikale intermezzo’s. Over brandende liefdes en belangrijke mannen. Vaders en opa’s. Brandweermannen en bouwvakkers. Tinder en Twin Towers. Appels en peren. Hart en hoofd. Over Griekse godinnen, de liefde voor muziek en natuurlijk de ultieme dankbetuiging aan de man, aan alle mannen in dit leven.

Een dynamische one-woman-show die laat lachen en huilen. Eigenzinnig en intiem. Kwetsbaar en een tikkie brutaal.

Sophie Stravens (29) begon haar theatercarrière in Valkenswaard. Na een jeugd vol dans- en muzieklessen in de Hofnar, producties bij Toneelgroep Valkenswaard en optredens via WereDi, vertrok ze naar Delft om te gaan studeren. Tijdens haar opleiding Bouwkunde aan de TU Delft volgde ze een deeltijdopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, waarna ze werd toegelaten tot de Master of Music aan het conservatorium. Daar verdiepte ze zich in cross-overs van toneel, cabaret, theatrale ted-talks, zang en dans. Sophie speelde eerder haar eigentijdse bewerking van Antigone in Nistelrode.

Momenteel houden we er nog rekening mee dat we max. 50 bezoekers mogen ontvangen. Dat betekent dat er een beperkte capaciteit is bij de voorstellingen. Is deze voorstelling uitverkocht of voorlopig vol? Meld je aan voor de wachtlijst via ticket@nesterle.nl. Zodra bekend wordt gemaakt dat we weer meer bezoekers mogen ontvangen, wordt de wachtrij als eerste door ons persoonlijk benaderd.

Aanvang 10 juli 19.30 uur en 21.00 uur .Tickets te bestellen via www.nesterle.nl


deel deze activiteit

Locatie

CC Nesterlé
Nistelrode
Parkstraat 2
5388HS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.