• Alles
 • (19)
  Activiteit
 • (6)
  Gemeentenieuws
 • (11)
  Kunst & Cultuur
 • (13)
  Ondernemend Bernheze

Huiskamer ‘Ons thuis’

donderdag 9 december 10:00 t/m 17:00 uur

Een fijne ontmoetingsplek inpandig bij CC Bernrode met een genoeglijk zitje en grote tafel met bijpassende stoelen. Jong en oud zijn er op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 17.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Niet alleen leden maar, zo laat de jubilerende club weten, iedereen uit Heeswijk- Dinther en Loosbroek.

Eigenlijk kan en mag in de nieuwe huiskamer (bijna) alles. Je kunt er de krant lezen, samen met een vriend(in) pauzeren op doortocht, mantelzorgers kunnen er met degene waar zij voor zorgen koffie/thee gaan drinken en het fungeert als ontmoetingsplek voor mensen die alleen zijn en op zoek zijn naar gezelligheid of een luisterend oor. De invulling is dus aan iedereen zelf. Genoemde betrokkenen zijn heel blij met de huiskamer die met financiële steun van het Oranjefonds gerealiseerd werd. In het bijzijn van leden, genodigden en een afvaardiging van de gemeente werd de huiskamer afgelopen weekend geopend. 

Iedereen is van harte welkom. Dat geldt zeker ook voor degene die zich wil inzetten voor de vereniging. KBO-Heeswijk kan op diverse fronten nog wel hulp gebruiken. “We zijn op zoek naar duo-fietsers, maar ook gastheren en dames in de huiskamer, barpersoneel en als er mensen zijn die willen helpen bij een specifieke activiteit dan is daar ook altijd plaats voor”, meldt het bestuur. Uiteraard wordt met nieuwe vrijwilligers in gesprek gegaan, mogen zij aangeven hoeveel tijd zij kwijt willen zijn en worden zij ingewerkt. Voor informatie of aanmelding: kboheeswijk.secr@gmail.com.
deel deze activiteit

Locatie

CC Bernrode
Heeswijk-Dinther
Zijlstraat 1a
5473CJ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.