• Alles
  • (50)
    Activiteit
  • (2)
    Gemeentenieuws
  • (4)
    Ondernemend Bernheze

Online bijeenkomst bedrijventerrein Heesch West

woensdag 21 april 19:30 t/m 21:00 uur

HEESCH - De gemeenschappelijke regeling van Heesch West wil de omgeving verder informeren over het plan en proces rond het bedrijventerrein. Dit in aanloop naar de publicatie van het Ontwerpbestemmingsplan en aangevulde milieueffectrapportage. Daarom is op 21 april om 19.30 uur een digitale bijeenkomst voor omwonenden georganiseerd. De livestream start met een presentatie over Heesch West. Daarna is er ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen.

De presentatie zal onder andere ingaan op de aanscherping van de plannen ten opzichte van de vorige fase (het Voorontwerp Bestemmingsplan). Ook wordt ingegaan op welk type bedrijven zich kunnen vestigen en welke voorwaarden daaraan worden gesteld en beheersing van mogelijke effecten van bedrijven en verkeer op de omgeving.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@heeschwest.nl. Geïnteresseerden ontvangen gegevens voor de livestream. Vragen stellen kan ook vooraf via mail. Die komen zoveel mogelijk tijdens de uitzending aan bod. Op de avond zelf kunt u via WhatsApp vragen stellen. Het telefoonnummer komt tijdens de uitzending in beeld. Vragen die niet tijdens de uitzending aan bod komen, worden daarna beantwoord. De online bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.00 uur.


deel deze activiteit