• Alles
 • (47)
  Activiteit
 • (2)
  Kinderen & Jongeren
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Kunst & Cultuur
 • (6)
  Ondernemend Bernheze
 • (1)
  Evenement

Draadloos Marlon Kicken

zaterdag 20 februari 19:00 uur

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar jouw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier.

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… ‘Please help Marlon’!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

Er zijn twee voorstellingen om 19.00 & 21.30 uur. Je kunt maximaal vier tickets per reservering bestellen. Er zijn twee voorstellingen om 19.00 & 21.30 uur. Maximaal twee personen kunnen naast elkaar plaatsnemen. Wil je naast elkaar zitten omdat je uit één huishouden komt, laat ons dat weten via ticket@nesterle.nl.

Meer informatie...klik hier.

marlonkicken.com


deel deze activiteit

Locatie

CC Nesterlé
Nistelrode
Parkstraat 2
5388HS


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.