Afbeelding

Open dag bij paardensportvereniging Bernheze

Natuur & Dieren

HEESCH - Paardensportvereniging Bernheze organiseert zondag 26 mei een open dag.

Met deze middag wil de vereniging laten zien wat mens en dier samen kunnen beleven en hoe deze samenwerking veel plezier kan opleveren voor beiden. Er is daarom een gevarieerd programma voor jong en oud, voor hen die al wat weten van paardensport, maar zeker ook voor ‘nieuwkomers’.

Zo zijn er demonstraties van mennen, springen, westernstyle rijden, dressuur door jeugdleden, ‘weisurfen’, pas de deux met Friese paarden en een barrelrace. Maar je kunt het ook opnemen tegen een werkpaard met touwtrekken, een ritje op een kar maken of onder begeleiding genieten van een ponyritje. Verder kun je van alles leren over paardenverzorging, zelf een paard borstelen, hoefijzers versieren en is er een activiteitencircuit voor kinderen. Er zijn standjes om tweedehands paardenspullen en ruiterkleding te kopen en te verkopen, is er traditioneel trekpaardentuig te zien en zijn er natuurlijk hapjes en drankjes te koop.

Zin in een gezellige en ontspannen middag? Kom dan ook 26 mei tussen 13.00 en 17.00 naar het clubterrein aan de Schoonstraat 82.