Afbeelding

Release nieuwe song ‘Can’t Be Someone’s Perfect Wife’

Kunst & Cultuur

NUENEN/LOOSBROEK - ‘Can’t Be Someone’s Perfect Wife’ is een bluesy rocksong. Rauw, met een vleugje humor, verdriet, eerlijk en no-nonsense. Ik schreef het in een tijd dat ik mezelf opnieuw aan het uitvinden was. Ik koos voor mijn eigen pad en wilde niet langer in een keurslijf. Dit nummer is een expressie van mijn passie voor muziek en mijn groei als mens. De bluesy guitarparts van Danilo Zanite, de groovy akkoorden van Ailig Macleod Moreno en de strakke drumritmes van Gustav Arts maken het een eigenzinnige song. Freek Thiadens en Jordan River Banks produceerden het nummer. De song is gemasterd door the one and only Ivo Statinski die onder andere met Alain Clark, Maan, Ronnie Flex, Typhoon en Snelle werkt.

Over May Maema
May Maema (1984) stond als driejarige al met een klein microfoontje in haar hand in de huiskamer van haar ouders te zingen en melodietjes te neuriën. Zij laat zich inspireren door alledaagse verhalen die het leven brengt. Fijngevoelig als May Maema is, zet zij haar zintuigen in om informatie uit haar omgeving op te pikken. Die indrukken, emoties en gevoelens zet zij om in haar eigen creaties. Zij tovert daarbij met tekst en ieder verhaal vraagt om een eigen sfeer, sound en muziekstijl. May Maema maakt muziek met invloeden uit onder andere (akoestische) rock, (indie)pop, jazz en spoken word. In 2020/2021 volgde zij de muziekopleiding Artist in Progress van BMEC College of Music uit Tilburg.

‘Can’t Be Someone’s Perfect Wife’ is de titeltrack van de EP die deze maand wordt uitgebracht en de track is te beluisteren via alle grote digitale streamingsdiensten, zoals Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon, Tidal en Deezer.