David Hordijk op Finisterre
David Hordijk op Finisterre

Naar het Einde van de Aarde

woensdag 15 mei 2024 20:00

Een muzikale tocht naar Finisterre met David Hordijk in Abdij van Berne

HEESWIJK-DINTHER - Pianist/componist David Hordijk liep 2.500 kilometer vanuit Nederland, via Santiago de Compostella naar het Spaanse Finisterre, het einde van de aarde. Na een geldinzameling kon zijn eigen piano ook daar komen. Als afsluiting van zijn reis gaf hij een concert, op de kliffen, op 140 meter boven de Atlantische Oceaan.

In het optreden ‘Naar het Einde van de Aarde’ vertelt David het persoonlijke verhaal achter zijn tocht. Hierbij speelt hij zijn eigen pianocomposities en toont bijzondere beelden van onderweg. Op die manier neemt hij de toehoorder mee op die immense reis. De reis bracht David ontmoetingen, inzicht en bezinning die richting geven aan zijn leven. Woensdag 15 mei om 20.00 uur vindt in de Abdij van Berne deze uitvoering plaats.

David, die in Helmond opgroeide, studeerde innovatieve wetenschappen aan de TU Eindhoven, maar koos na zijn studie voor zijn passie muziek. Hij heeft meerdere albums uitgebracht en geeft uitvoeringen van zijn eigen werk in bijzondere settings. 

De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,- inclusief koffie/thee na afloop van het concert. Kaarten zijn aan te vragen door een mail te sturen naar berne-anders@abdijvanberne.nl..

Kijk voor meer informatie op www.mooibernheze.nl en de MooiBernhezeApp.

Locatie